Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalkon allt i ett

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Är du som jag förtjust i att kunna laga hela maträtten på en gång - här med kalkonfilé tillsammans med potatis och körsbärstomater och smakfulla örtkryddor...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Dela kalkonfilén i lagom stora portionsbitar.
  3. Skölj och borsta färskpotatisen. Skölj tomaterna och finns det kvistar så låt dem sitta kvar.
  4. Krossa vitlökarna lite lätt med hjälp av knivens bredsida. Häll i alla ingredienserna i en stor ugnsfast form.
  5. Vänd runt allt så att det fördelas jämnt i ugnsformen.
  6. Sätt in i ugnen i ca 40-45 minuter. Vid serveringstillfället kan man, om man vill, tillsätta 2 dl kalamataoliver.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.