Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svennes italienska köttbullar

 
Skriv ut

Bjud på häftiga kalkonköttbullar...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn lök och bacon i smör tills det blir gyllenbrunt, låt svalna.
  2. Häll mjölk samt ströbröd i en bunke, rör om och låt svälla i 10 minuter. Blanda ned färsen samt övriga ingredienser till köttbullarna i lök- och baconfräset.
  3. Rulla stora köttbullar.
  4. Grovhacka persiljestjälkarna. Fräs persiljan och löken i en panna, tillsätt tomatpuré och timjan.
  5. Häll i tomatkrosset samt chilisås, låt koka ihop och mixa sedan till en slät sås.
  6. Smaka av med salt och peppar.
  7. Stek köttbullarna och lägg i tomatsåsen, koka ihop en stund. Servera med nykokt spagetti och nyriven färsk parmesan!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.