Paj är alltid gott att bjuda på...här fylld med god kalkonfärs...
Instruktioner
- Ugn 175 grader.
- Tryck ut degen i pajform och ställ kallt under tiden ni gör i ordning fyllningen.
- Finhacka lök och vitlök, fräs den mjuk i rapsolja.
Låt kalkonfärsen steka med och krydda med tomatpuré och de torra kryddorna, låt puttra ett par minuter på svag värme. Tärna paprikan och tillsätt i köttfärsröran.
- Vispa samman ägg och mjölk.
- Skär tomaterna i skivor.
- Fyll pajskalet med köttfärsen, lägg på tomatskivorna och häll sedan på äggstanningen. Strö över riven ost.
- Grädda i 175 grader ca 35-40 minuter tills den fått fin färg och äggstanningen har stelnat.
- Servera med en god sallad.
Publicerat den
12 mars 2010
Skriv kommentar