Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalkonfilé med citronsmak och dragonsås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

LCHF-rätt som är supergod...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gnid in filen med citronpeppar och citronsaft. Stek runt om i en stekpanna så den får en fin yta.
  2. Flytta över köttet till en ugnsform och häll på lite mer citronsaft samt gott om smör. Grädda i ugnen på 150 grader tills den når en temperatur på 70 grader.
  3. Häll grädden i stekpannan och låt sjuda en stund. Tillsätt dragon och ev lite mer citronsaft och citronpeppar. Bjud såsen till kalkonen.
  4. Servera en god grönsallad till.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • christlmaria 25 oktober 2009

    Fantastiskt god! Detta tyckte hela familjen och våra gäster. Tog rivet citronskal , svart- och vitpeppar istället för citronpeppar.

  • lena1j 29 maj 2010

    Detta recept var mycket enkelt men gud vad gott det är. Jag rekomenderar det verkligen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.