Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönpepparfilé

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En gryta av kalkonfilé med grönpepparsås. Servera gärna klyftpotatis och broccoli till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kalkonfiléerna i portionsbitar. Hacka grönpepparn och löken.
  2. Bryn köttet, grönpepparn och löken i smöret. Slå på grädde, mjölk och senap. Lägg i buljongtärningen.
  3. Låt sjuda i 10 minuter och smaka av med salt och peppar.
  4. Servera med klyftpotatis och broccoli.
  5. Lycka till! Smaklig måltid

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • lilladi 3 februari 2010

    Grönpeppar i lag? Vart i affären hittar jag det?

  • saxa 12 oktober 2013

    Denna var god kommer nog att göra den fler gånger. Vi hade i en msk extra av grönpepparen. Kan för vår del ha i lite till

  • maria78545 12 december 2015

    Gott och lättlagat !

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.