Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalkonfilé med bacon och pesto och örtsky

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kalkonfilén blir otroligt saftig och smakrik av peston och baconen. När filén är kall så skär upp den i skivor och servera som kallskuret på studentbuffén. Servera med örtsky.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Gör en ficka i varje filé och fyll den med pesto. Krydda med salt och peppar och linda baconet runt om. Lägg filérna i en smord ungsäker form och stek 30 min eller tills innetemperaturen är 63 grader.
  2. Hacka löken mycket fint. Fräs den i smöret tills den är genomskinlig, tillsätt buljong. Mixa basilikan och persiljan. Tillsätt den i såsen. Smaka av med balsamvinäger, salt och peppar.
  3. Skär upp kalkonen och ringla öretskyn över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.