Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalkongryta med smak av äpple

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här grytan innehåller både äppelcider och ett tärnat äpple.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kalkonköttet i mindre bitar och bryn dem runtom i smör, krydda med salt och peppar. Fräs löken mjuk och lägg över alltsammans i en gryta.
  2. Tillsätt cider och låt puttra i 5 minuter. Rör ner äpple, tomater och crème fraiche, låt allt puttra ytterligare ett par minuter. Red av till önskad konsistens. Strö över persilja och smaka av med salvia. Servera med kokt ris och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.