Till de här rulladerna används möra och magra kalkonschnitzlar i tunna skivor. Du fyller dem med färskost och persilja och häller över en aromrik sås smaksatt med rosépeppar, senap och dragon.
Instruktioner
- Dela kalkonschnitzlarna om de är stora och lägg dem på en skärbräda. Bred över osten, salta och peppra och strö över persilja.
- Rulla ihop schnitzlarna och fäst med tandpetare. Bryn rulladerna i matfett i en stekpanna och lägg sedan över dem i en låg vid kastrull eller traktörpanna.
- Vispa ur stekpannan med vatten, smula ner buljongtärningen och tillsätt grädde, senap, rosépeppar och dragon.
- Häll såsen över rulladerna och låt dem eftersteka under lock, 10-15 minuter. Smaka av såsen och strö över stött rosépeppar och hackad persilja. Servera genast med råstekt potatis, broccoli eller brysselkål.
Publicerat den
4 december 2007
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Mycket gott, men saknsr ingredienser för såsen. Hittate på själv. Blev bra.