Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalkonrullader med rosépepparsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Till de här rulladerna används möra och magra kalkonschnitzlar i tunna skivor. Du fyller dem med färskost och persilja och häller över en aromrik sås smaksatt med rosépeppar, senap och dragon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kalkonschnitzlarna om de är stora och lägg dem på en skärbräda. Bred över osten, salta och peppra och strö över persilja.
  2. Rulla ihop schnitzlarna och fäst med tandpetare. Bryn rulladerna i matfett i en stekpanna och lägg sedan över dem i en låg vid kastrull eller traktörpanna.
  3. Vispa ur stekpannan med vatten, smula ner buljongtärningen och tillsätt grädde, senap, rosépeppar och dragon.
  4. Häll såsen över rulladerna och låt dem eftersteka under lock, 10-15 minuter. Smaka av såsen och strö över stött rosépeppar och hackad persilja. Servera genast med råstekt potatis, broccoli eller brysselkål.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Strikeami 6 januari 2013

    Mycket gott, men saknsr ingredienser för såsen. Hittate på själv. Blev bra.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.