Kalkonrullader med rosépepparsås

Till de här rulladerna används möra och magra kalkonschnitzlar i tunna skivor. Du fyller dem med färskost och persilja och häller över en aromrik sås smaksatt med rosépeppar, senap och dragon.

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: kalkon, pepparsås

Ingredienser

600 g kalkonschnitzlar i tunna skivor
100 g färskost , t . ex . chateau
1 tsk salt
1 krm peppar
1 dl hackad persilja
2 msk smör eller margarin
3 dl vatten

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st
Visningar:
1358
Sparat:
7

Gör så här

Dela kalkonschnitzlarna om de är stora och lägg dem på en skärbräda. Bred över osten, salta och peppra och strö över persilja.

Rulla ihop schnitzlarna och fäst med tandpetare. Bryn rulladerna i matfett i en stekpanna och lägg sedan över dem i en låg vid kastrull eller traktörpanna.

Vispa ur stekpannan med vatten, smula ner buljongtärningen och tillsätt grädde, senap, rosépeppar och dragon.

Häll såsen över rulladerna och låt dem eftersteka under lock, 10-15 minuter. Smaka av såsen och strö över stött rosépeppar och hackad persilja. Servera genast med råstekt potatis, broccoli eller brysselkål.

LIKNANDE RECEPT

Kalkonrullader recept
av lennali
över 2 månader
av Queenie
över 2 månader
av Queenie
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.