Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalkonkebab

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här kan du fixa kebab på kalkon - alltid gott och roligt med variation!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kalkonstrimlorna med matfett och tacokrydda i stekpanna ca 5 minuter, eller tills de fått fin färg och yta, salta.
  2. Strimla isbergssallad, skiva tomaten och rödlöken.
  3. Värm pitabröden i ugn eller mikrovågsugn hastigt.
  4. Fördela kalkonstrimlor, sallad, tomat och lök i bröden. Häll över vitlöksdressing. Servera direkt och njut!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.