Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalkonwok med pasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här wokas kalkon med färgrika, knapriga grönsaker. Det serveras på en bädd av pasta. Snabbt att laga och mycket gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt paketets anvisningar och låt den sedan rinna av väl. Blanda buljong, soja, maizena och ingefära i en skål. Blanda väl.
  2. Skär kalkonbrösten i strimlor. Ansa paprikan och skär den i fina strimlor. Skala vitlöksklyftan och hacka den fint. Ansa och skiva champinjonerna. Ansa sockerärtorna och dela dem på mitten om de är stora.
  3. Hetta upp oljan i en wok på medelvärme. Tillsätt kalkon, paprika, vitlök och champinjoner till pannan och bryn under omrörning tills kalkonen är genomstekt och grönsakerna är mjuka, ca 5 minuter.
  4. Tillsätt sockerärtorna och fräs ytterligare 2 minuter under omrörning. Tillsätt buljongblandningen och sjud upp under omrörning tills vätskan tjocknar, ca 3 minuter.
  5. Lägg upp pastan på ett serveringsfat. Lägg kalkonwoken ovanpå och strö över sesamfröna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.