Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kall örtsås med kapris

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott med kalla såser.

Ingredienser

Instruktioner

Rör samman yoghurten, majonnäsen och senapen. Tillsätt löken, kaprisen och örtkryddorna. Smaka av med salt och peppar. Låt såsen stå och vila i kylen ca 1 timme, så att alla smakerna hinner mogna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • popik 23 april 2010

    Det här verkar vara en jättegod sås till stekt fisk.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.