X

Kall buffemat recept

Laddar...
Din sökning gav 23 träffar
Kall Skink & Gurkpaj

På förskolan brukar vi ha "Matafton" i november då alla föräldrar bjuder varandra och oss personal på mat, knytkalas med andra ord. Vid ett sådant tillfälle blev vi bjudna på denna mycket god..


Grönkålspaj med ched­dar och val­..

Om du vill servera pajen kall eller ljummen paj i mindre bitar, som tilltugg passar den här smalare pajdegen bra eftersom den håller ihop bättre än den klassiska pajdegen och smular inte. Jul-nyårs bu..

Citron- och jordgubbstårta

Ingick i dottern Sofias studentbuffé. Vi bjöd på fläderbål och som tilltugg tunnbrödsrullar med lax, katrinplommon med bacon. Buffématen var rosmarinmarinerad fläskfilé, citrusinkokt lax, försommarpot..


Sparris och tomatpaj

Kesellan ersätter delvis smöret i den här pajdegen, så att den blir mindre fet. Det är bra om osten är av en mildare sort, så att sparrissmaken kommer till sin rätt. Perfekt buffémat...Försommarpotatis

Ingick i dottern Sofias studentbuffé. Vi bjöd på fläderbål och som tilltugg tunnbrödsrullar med lax, katrinplommon med bacon. Buffématen var rosmarinmarinerad fläskfilé, citrusinkokt lax, försommarpot..


Färsspett

Lite sting på spetten...styrkan avgör du själv med kryddorna...god buffémat.Tjälknöl - den absoluta bästa
Tjälknöl - den absoluta bästa

Detta är det absoluta bästa tjälknölsreceptet. Har provat många! Detta blir kalas!. Mört och saftigt - endast 5 timmar i ugn och därefter "mogna" i en god buljong. Bra buffémat.Färsfylld ugnspannkaka
Färsfylld ugnspannkaka

Det är bra buffémat, bra supémat, bra på picknicken, bra mat för många. En fräsch grönsallad är det enda som krävs till.

Fyllda ägghalvor till påsk
Fyllda ägghalvor till påsk

Uppskattad och utmärkt buffémat är kokta och fyllda ägghalvor. Här kommer en mager variant där majonnäsen är ersatt med mager kesella eller matlagningsyoghurt – ta vad du tycker är godast! Beräkna två..Evergreen
Evergreen

En vårgrön drink, ett måste till buffématen. Örtkaraktären anas och passar ypperligt till italiensk mat eller kryddstarka rätter från de asiatiska köken.

Tunnbrödsrullar med lax och wasabi
Tunnbrödsrullar med lax och wasab..

Ingick i dottern Sofias studentbuffé. Vi bjöd på Fläderbål och som tilltugg tunnbrödsrullar med lax, katrinplommon med bacon. Buffématen var rosmarinmarinerad fläskfilé, citrusinkokt lax, försommarpo..