Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatissallad med parmesan och sparris

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En god potatissallad som inte är så fet

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka färskpotatisen i lättsaltat vatten tills de är mjuka, 7-20 minuter beroende på storlek och sort. Prova gärna med provsticka. Häll av kokvattnet.
  2. Grilla sparrisen runt om i några minuner eller koka den i lättsaltat vatten 3-7 minuter. Känn med provsticka att den är klar, dvs. mjuk men ändå med ett visst tuggmotstånd kvar. Skär sparrisen i 3-4 cm långa bitar.
  3. Blanda ihop vinägretten och smaka av. Blanda potatis, sparris och vinägrett. Vänd sist ner parmesanost och sköljd babyspenat eller sköljda, lätt förvällda sockerärter.
  4. Om potatisen är varm eller ljummen suger den åt sig vinägretten bättre än om den är kall.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.