- Serverar: 4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
En god potatissallad som inte är så fet
Instruktioner
- Koka färskpotatisen i lättsaltat vatten tills de är mjuka, 7-20 minuter beroende på storlek och sort. Prova gärna med provsticka. Häll av kokvattnet.
- Grilla sparrisen runt om i några minuner eller koka den i lättsaltat vatten 3-7 minuter. Känn med provsticka att den är klar, dvs. mjuk men ändå med ett visst tuggmotstånd kvar. Skär sparrisen i 3-4 cm långa bitar.
- Blanda ihop vinägretten och smaka av. Blanda potatis, sparris och vinägrett. Vänd sist ner parmesanost och sköljd babyspenat eller sköljda, lätt förvällda sockerärter.
- Om potatisen är varm eller ljummen suger den åt sig vinägretten bättre än om den är kall.
Publicerat den
25 juni 2012
Liknande recept
Skriv kommentar