- Serverar: 6 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Jättegod och fräsch potatissallad med bl a valnötter och parmesan. Viktväktarrecept.
Instruktioner
- Lägg tomaterna i blöt. Skär potatisen i bitar och lägg i en skål. Blanda med ruccola. Skär tomaterna i strimlor och vänd ner. Blanda samman olja, vinäger, senap, peppar och salt i en skål och häll det över potatissalladen. Grovhacka valnötterna och blanda ner dem. Hyvla parmesanosten eller grovriv den och rör försiktigt ner den i potatissalladen.
- Servera tillsammans med kött, fisk eller fågel eller som ensamrätt.
Publicerat den
19 september 2007
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Denna potatissallad låter god!
Den här ska jag testa ikväll! :-)
Hej, denna potatissallad "låter" inte bara god. Den är faktiskt det :) Kommer säkert att göra denna fler gånger. Skönt att variera och inte ha en massa gräddfil, majonäs i salladen.