Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kall sås med créme fraiche och lite hetta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Kall sås som går hem med både kyckling, kött och lax.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka rödlöken mycket fint, halvera gurkan och skrapa ur kärnhuset med en sked. Skär gurkan i tunna stavar och hacka ner den i små bitar. Riv skalet från limefrukten men bara det gröna ska med, blanda sedan allt med créme fraiche i en skål och smaka av med salt, grovmalen svartpeppar och tabasco. Pressa slutligen i en halv lime låt vila i kylen till dess att den ska serveras.
  2. Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.