Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kall fisksås

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

God sås till panerad fisk av remouladtyp

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta fram en skål som rymmer alla ingridienserna. Börja med crème fraiche tillsätt majonäsen och rör om.
  2. Tillsätt därefter chilisåsen och bostongurkan och fortsätt röra till allt blandat sig. Blanda i curry efter smak.
  3. Serveras till fiskpinnar eller annan panerad stekt fisk.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • enAnnan 23 augusti 2008

    God och enkel. Vi hade den till fiskpinnar och kokt potatis. Kommer helt klart att ätas igen. :)

  • kaoh 21 oktober 2008

    Lättlagad, relativt kalorisnål med lätt creme fraiche. Omtyckt av barnen till de regelbundet återkommande fiskpinnarna. Ett plus att den går att göra laktosfri med rätt val av mejeriprodukter.

  • mumsbit 26 januari 2009

    Kanon god! Vi åt den till panerad fisk och potatis. Kommer garanterat att äta den igen.

  • flabban 20 maj 2012

    En mycket god fisksås. Använde turkisk yoghurt istället för créme fraiche och sweet chili istället för chilisås. Funkade jättebra och blev hur gott som helst. Tack för ett bra recept

  • dolores 24 oktober 2012

    Gott ! Vi hade den till stekt torsk och kokt potatis,

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.