Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fina fisken som biff

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Som pannbiff men med fisk i stället för kött och godare!

Ingredienser

Instruktioner

Mal fisk och potatis eller hacka ihop i matberedare. Arbeta in resten av ingredienserna och forma stora platta biffar, två per portion. Vänd dem i ströbröd och stek dem gyllenbruna i fettet, ett par minuter per sida. Servera dem nystekta med kokt ris blandat med ärtor. Lägg till citron och grönt. Blanda och klicka på såsen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Bappi 8 september 2010

    OBS! Jag satte dit 400 gram fisk och någon extra potatis men följde receptet sen! Ingen filmjölk hemma men tog matyoghurt i stället *ler* Suveränt gott och detta ska jag göra flera ggr/ kram Bappi

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.