Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kall gurksoppa med räkor

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott till sommarbuffen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär gurkan i bitar. Mixa gurka, buljong, balsamvinäger, vitlök, persilja och gräslök till en slät purè i matberedare eller stavmixer.
  2. Rör i gräddfil och smaka av med salt och peppar.
  3. Låt soppan stå i kylen minst 1 timma.
  4. Trä upp en räka på varje tandpetare.
  5. Fördela soppan i kylda glas och lägg en tandpetare med räkan på varje glas. Garnera med gräslöksstrån.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.