Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kall laxsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Godaste såsen till lax enligt mig själv.

Ingredienser

Instruktioner

Töm en burk crème fraiche i en skål. Hacka gul lök och ha i. Pressa ner citron. Ha i en tesked italiensk grönsakskrydda. Blanda ner en burk stenbitsrom eller kaviar. Hacka en knippe dill. Man kan eventuellt ha i senap. Bara blanda och sen är det färdigt. OBS: Den är godare om man låter den stå i kylen till dagen efter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.