Stek skinksteken i smöret. Salta. Blanda pepparsorterna på en tallrik och rulla skinksteken i blandningen.
Lägg steken i en ugnsfast form och stek i ugnen i ca 45 minuter. För bästa resultat stick in en köttermometer.
När termometern visar 62-65 grader är köttet ljust rosavitt och gott och saftigt. När köttet är 70 grader är det genomstekt.
Låt köttet kallna, skär i tunna skivor.
Tomatsallad
Lägg tomater och basilika i en skål. Blanda en dressing på scharlottenlök, vårlök, olja, balsamvinäger, salt och peppar. Slå dressingen över tomaterna och blanda runt. Lägg upp på ett serveringsfat. Garnera eventuellt med några extra blad basilika.
Jättegott och smidigt att man kan förbereda köttet dagen innan! Bra sting i köttet, kanon för de vuxna som åt, barnen tyckte att det var lite för starkt.
Lena6 augusti 2011
Detta kommer vi gjöra flera gånger, kanon gott med bra drag i. Tack för ett bra recept.
Denna rätt får av våran familj en femma.
Jättegott och smidigt att man kan förbereda köttet dagen innan! Bra sting i köttet, kanon för de vuxna som åt, barnen tyckte att det var lite för starkt.
Detta kommer vi gjöra flera gånger, kanon gott med bra drag i. Tack för ett bra recept. Denna rätt får av våran familj en femma.