Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kall tonfiskpaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättegod, enligt min mening.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finfördela margarinet i mjölet. Tillsätt vattnet och arbeta ihop degen. Tryck ut degen i en pajform. Låt vila i kylen ca 30 min. Nagga den och grädda ca 10-12 min i 225 grader. Låt svalna.
  2. Rör ihop rödlök, tonfisk, creme fraiche, majonäs, dill, senap. Smaka av med salt och vitpeppar. Fyll pajskalet med röran.
  3. Garnera med räkor, citronskivor och dill.
  4. Servera med en grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • monicadanell 16 juli 2013

    Hej och tack för en jätte god paj och fyllningen är kanon god jag kommer att göra om den 5 solklara poäng får du av mej monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.