Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kall vit sås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

En kall vit sås som vi gjorde till kebab på ett ställe som jag arbetade. Hade inte gjort den på många år, men behövde något till grillat. Använder den både till grillad kyckling på spett likväl som till små köttfärsbiffar och ugnsstekt potatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser.
  2. Om du har en mixer blande så att det blir en slät sås, annars funkar det bra att bara blanda ihop såsen för hand. Jag brukar själv gå lite på känn med ingredienserna bostongurkan, löken och kryddan så att den blir så stark som man vill ha den.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.