Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalla pajer med skaldjur

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

12 st minipajer till picknickkorgen eller buffébordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta samman pajdegen. Klä pajformarna och låt dem stå svalt i ca 30 minuter. Grädda dem 10-15 minuter i 200 - 225 grader.
  2. Låt kräftstjärtarna rinna av ordentligt. Rör samman lätt créme fraiche och kesella i en bunke. Fyll på med kräftstjärtar, dill och gräslök. Smaka av med några droppar lime, salt och chilipeppar.
  3. Klicka i pajskalen och ställ kallt.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • lenala 18 juni 2008

    Verkar vara en supergod paj men där står inte gradantalet på ugnen. Är det 225 eller?

  • annskipannski 23 juni 2008

    Jättegott! Smakade bättre dagen efter tillagning, så det är ett tips att göra dem dagen före!

  • susannelotus 29 augusti 2008

    jättegod

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.