Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lime- och honungsmarinerad lax med ris och purjo crème fraiche

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Perfekt sommarmat att tillaga då vädret inte tillåter grillning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda rivet limeskal samt juice med oljan och honungen i en plastpåse och krydda med salt och peppar. Lägg i laxen och knyt påsen. Vänd några gånger och ställ in i kylen minst en timme.
  2. Ta sedan fram laxen och låt den bli rumsvarm. Koka ris (valfri sort)
  3. Ta ut laxen och stek i smör på medelvärme. Under tiden laxen steks och riset kokar, gör den kalla såsen. Bara att röra ihop.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.