Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Julköttbullar, gluten- och mjölkfri

 
Skriv ut

Köttbullar som är gluten och mjölkfria. De är lika goda på smörgåsbordet som till middag med sås och potatis eller kalla på en macka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg fibrexen i en skål och häll på vattnet.
  2. Blanda den hackade löken och sockret och stek i margarin i en stekpanna.
  3. Låt svalna innan den och övriga ingredienser läggs i skålen med fibrex.
  4. Rör samman till en slät smet. Forma bullar i lagom storlek.
  5. Stek i margarin.
  6. Köttbullarna är lika goda på smörgåsbordet som till middag med sås och potatis eller kalla på en smörgås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.