Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kall fisksås

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Den ultimata kalla såsen till stekt och grillad fisk, inte speciellt fet heller. Byt gärna ut Knorrkryddan mot Herbamare örtsalt eller persillade, så slipper du E621 (glutamat). Det blir minst lika gott.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla ingredienser och ställ kallt.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • Heisjo 22 juni 2008

    Jättegod! Vi åt den till grillad lax och färskpotatis. Rekommenderas varmt!

  • raffa 20 oktober 2008

    JÄTTEGOD !! Jag gjorde 3 st kalla fisksåser. Men denna fick klart högsta betyget av samtliga familjemedlemmar. Jag hade i Dill och Gräslök. Väldigt gott !!! Kommer att göras igen garanterat.

  • maddes08 1 december 2008

    mums vilken god sås!!! Favorit här hemma nu :-)

  • Robjoo 29 augusti 2010

    God sås kommer att göra den fler ggr...

  • Marita 6 mars 2012

    Blev bjuden på denna goda sås, vi åt den till rökt röding, mycket god.

  • sjoberg5240 7 mars 2012

    MÅSTE prövas! Den bästa såsen till rökt fisk! Jag gjorde dubbel sats och tog då ett pkt frusen dill och ett pkt frusen gräslök! Samt kryddade jag rikligt med citronpeppar och knorrs fiskkrydda och uteslöt aromaten! Blev helt perfekt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.