Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vi var skeptiska till denna sås, men den är helt enkelt bara så sagolikt god. Vilken smaksensation det blev mellan det söta och det rökta.

Ingredienser

Instruktioner

Rör ned några matskedar hjortronsylt i den kalla créme fraichen. Serveras till den varmrökta fisken med den kokta och råskalade potatisen. Givetvis något fräscht grönt till allt detta.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Elis 4 mars 2008

    Den är jättegod även till grillat kött.Brukar ha lite vitpeppar i den då.Mums!

  • azlan_lena 15 april 2008

    åhhhhhhhhhh den är såååååååå god Tycker Lasse o Lena

  • vildahilda 9 juli 2008

    Jättegod. Jag har pratat med en kock som även har i lite riven pepparot så nu har jag testat det också. Blir lite extra sting då.

  • etxaski 29 november 2011

    Hjortronsylt i creme fraiche har använts i över 20 år i min familj. Kanongott. Antar att du menar en 3dl burk med creme fraiche? (De finns ju i fler storlekar, 2,5dl, 5 dl...) Det verkar i alla fall stämma hyfsat överens med mängderna jag använder.

  • remmen5 4 december 2012

    Hur mycket hjortronsylt ska man ha till 3 dl créme fraiche?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.