För dig som vill ha nybakat på morgonen men inte vill gå upp två timmar innan frukost för att baka.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Detta receptet gar att modifiera pa manga satt och jag bakar bullar och brod flera ganger i veckan. Det ar bade enkelt att slanga ihop och blir jattegott. Jag anvander torrjast for det finns inte farsk jast pa Irland och dagens bullar var med 3 dl havregryn, 3/4 dl flax fron, 3 dl fullkornsmjol och resten vetemjol och min sambo sa att det var den basta smaken nagonsin.... tack for ett kanonbra recept. Ingen fett eller socker sa det ar nyttigt ocksa.
Detta receptet gar att modifiera pa manga satt och jag bakar bullar och brod flera ganger i veckan. Det ar bade enkelt att slanga ihop och blir jattegott. Jag anvander torrjast for det finns inte farsk jast pa Irland och dagens bullar var med 3 dl havregryn, 3/4 dl flax fron, 3 dl fullkornsmjol och resten vetemjol och min sambo sa att det var den basta smaken nagonsin.... tack for ett kanonbra recept. Ingen fett eller socker sa det ar nyttigt ocksa.