Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalljästa morgonfrallor

(4 kommentarer)  
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Dagcenter gjorde dessa frallor och sålde till morgonfikat. Jättegoda med smör och ost på.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Degen arbetas ut direkt. Ska vara rätt så lös, nästan kladdig.
  2. Forma 20 frallor med mjöliga händer, lägg på plåt. Strö på lite mjöl. Ställ in i kyl över natten.
  3. Grädda i 225 grader ca 10-12 minuter.
  4. Du kan byta ut en del av vetemjölet mot ett grövre mjöl eller havrekli eller dyl.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • ulfs 15 juni 2009

    Vi får se! Testar Återkommer. /ulfs

  • Buspippi 24 oktober 2009

    Goda morgonfrallor och det är positivt att det bara innehåller sånt man alltid har hemma. Stort tack!!

  • ollerwe 25 november 2009

    De blev jättegoda. Det var lite svårt att avgöra hur "kladdig" degen skulle vara men jag antar att jäsningen i kylskåpet är väldigt förlåtande. Snabbt fixat på kvällen och snabbt bakat på morgonen. tack för receptet.

  • Buspippi 1 november 2011

    Bliv sugen på dessa goda frallor till soppan i kväll, kanske lite snålt om tid men jag chansar och återkommer med resultatet om 6 timmar räcker..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.