Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kallmarinerad Fläskfilé

(1 kommentar)  
Skriv ut

Saftigt och oerhört gott.

Ingredienser

Instruktioner

Helstek fläskfilén så den är genomstekt. Lös saltet i det kalla vattnet, krossa vitlöken och lägg i. Hacka rosmarinkvistarna med stam och blad, stöt gärna sönder dem lite också, blanda ner dem i marinaden. När köttet svalnat lite, lägg ner hela fläskfilén i marinaden gärna i en form som ni täcker med lite plastfolie. Ställ in i kylen över natten. Ta ur filén ur marinaden och klappa den torr med hushållspapper. Skär upp den i skivor och lägg upp på ett serveringsfat. Servera den med potatisgratäng. Super gott!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Heisjo 27 april 2009

    Jättesaftig fläskfilé. Jag använde ca 1400g till en kruka rosmarin. Det blev lite för kraftig smak så nästa gång minskar jag på mängden rosmarin.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.