Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kallmarinerad fläskfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel och god god fläskfilé man inte kan misslyckas med.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pensla 1 st fläskfilé i soja. Rulla i grillkrydda. Stek. Efterstek i ugn 200 grader ca 40 minuter. Låt stå över natten.
  2. Skiva tunt. Blanda 3 påsar italiensk dressing. Lägg i fläskfilén och låt stå minst 6 timmar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • brfra 24 maj 2011

    Vad är det för italiensk dressing?är det sådan man blandar ut i olja o vatten?Ska man hälla det över den skivade fläskfilen och sen i plastpåse eller lägger du det på ett uppläggningsfat. MVH:Bitte

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.