Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kallrökt lax med rödkålssallad och avokadokräm

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Denna rätten serverade jag på julbordet, alla tyckte det var jättegott. Enligt receptet jag hittade skall det serveras som en förrätt, är säkert gott också. Servera då en bit rostat bröd till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla rödkålen med hjälp av en osthyvel. Blanda med vinäger och olja. Smaka av med salt och peppar.
  2. Skala, kärna ur och mosa avokadoköttet. Blanda med de övriga ingredienserna till krämen.
  3. Lägg upp laxskivor, rödkålssallad och avokadokräm på tallrikar. Strö pepparrot och persilja över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.