- Serverar: 21 portioner
- Tid: 2 timmar
Skriv ut
Supergoda bullar på grund av den kallrörda degen och den goda fyllningen.
Instruktioner
- Rör ut jästen i den kalla mjölken. Finfördela margarinet i mjölet.
- Häll mjölkblandningen över mjölet och tillsätt övriga ingredienser. Arbeta ihop till en smidig deg.
Låt jäsa i 1 timme och 15 minuter under plastfolie.
- Blanda alla ingredienser till fyllningen.
- När degen jäst så gör du som med vanliga kanelbullar. Låt jäsa 30 minuter på plåten.
- Pensla med uppvispat ägg och strö över pärlsocker.
- Grädda 7 minuter i 250 grader mitt i ugnen.
Publicerat den
19 mars 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
De här bullarna är verkligen goda. Lätta att göra och att äta upp!
Smakade vanliga bullar. Födelen är att man slipper hålla på att krångla med rätt temperatur på degväskan och dessutom så är det mindre degvätska än vanligt.. Kanonbra recept.. Tack tack! :-D
Väldigt goda bullar!
Håller inte med om att de är goda.Gjorde dom idag.Och ja tyvärr de hamnar nog i slasken,kardemumma smaken slog igenom för mycket. Skulle jag testa att göra dom igen, så skulle nog mängden kardemumma minskas rejält,utan att för den skull tappa den smak som var avsedd.