Kalops recept

Laddar...
Din sökning gav 76 träffar
Kalops på fläskkött

Blir både billigare och godare (enl. mig). En skinkstek till bra pris är inte svårt att hitta. Sen är det bara att skära ner den. Eftersom den får koka så länge, så ramlar köttet isär så fort du s..

Kalops

Ca 1kg nötkött med ben eller ca: 600g benfritt nötkött av bringa, rev, märgpipa, ytterlår eller grytbitar. Älg och renkött kan tillagas på samma sätt.


Renskavskalops

Det är inte varje dag jag äter renskav - när du gör det - prova då renskavskalopsen - en upplevelse!


Kalops a la Leif Mannerström

"Kalops är en härlig vintermat och passar bra en dag då snöstormen viner runt knutarna", säger Leif Mannerström. Följ hans råd så blir kalopsen god: Välj helst högrev, men bringa går också an, även om..


Kajsas kalops

Köttfärs med kryddpeppar och lagerblad smakar klassisk kalops. Klyftad potatis kokar snabbt under tiden. Traditionell kalops ska koka i minst en timme för att köttet ska bli mört, men väljer man finar..
Snabbkalops

Långkok i all ära, men den här snabbvarianten av kalops som lagas av lövbiff är ett utmärkt vardagsalternativ.


Gräddig kalops

Superenkel kalops! Receptet har jag fått av min mammas gamla vän, men jag har finputsat det lite. Det bästa med kalops är att det sköter sig själv på spisen och ju längre du glömmer den på plattan des..


Långlagad klassisk kalops i ugn

Klapp på axeln till mig då denna kalops blev himmelskt god! Köttet kommer bli så mört att det trillar isär på befallning och den sköter sig själv helt i ugnen. Fungerar utmärkt att tillaga under natte..