Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banke kött

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Detta är ett påhittat recept, är jättegott och lätt. Har du en stor älgstek så gör denna rätt, och gör flera rätter av den samtidigt, tex kalops,biff stroganoff

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär 1 cm tjocka skivor av steken, banka ut dom med en köttyxa eller en tung kastrull. Vispa ägg och salt. Vänd köttet i det och sen i mjölblandningen. Peppra med svartpeppar och stek på medelstark värme ca 3 min på varje sida, eller grilla på grillen ute. Servera med potatis, pommes eller gratäng och en god sås och sallad.
  2. Använd eventuella rester av steken till grytbitar, kalops eller biff stroganoff.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.