Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalops med viltsmak

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Jag har en gourmet i huset, min 17 åriga son. Den här rätten gjorde han i går, jättegott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp margarinet i en stekpanna och bryn grytbiterna.
  2. Skala och dela lök och morötter i bitar. Tillsätt lök, morötter, kryddor och vatten.
  3. Låt allt koka 40 min eller tills köttet känns mört.
  4. Späd ev med mer vatten. Rör ut mjölet i mjölken och blanda med grädden. Slå det i grytan och rör om.
  5. Servera med kokt potatis och rödbetor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kve62 28 mars 2010

    gjorde den i dag på älg har inte gjort kalops förut vart god

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.