Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mustig kalops

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 8 timmar
Skriv ut

Ett recept från österrike på kalops

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa köttet från ben och skär det i tärningar 3-4 cm tjocka. Lägg köttet i en vid skål tillsammans med morötter, krossad vitlök, en av lökarna och kryddor. Slå på vinet och citronsaften och låt köttet stå svalt 6-8 timmar. Rör om då och då. Tag upp köttbitarna ur marinaden och torka dem. Bryn köttet och resten av löken väl i en gryta. Häll buljong, marinaden med grönsaker och kryddor över och låt grytan småputtra under lock tills köttet är helt mört. Serveras med spaghetti, potatis eller ris.
  2. Ett bra tips som jag gör, laga en stor sats.Perfekt att frysa in och ha till kommande middagar. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.