Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Putsa köttet och skär i bitar. Bryn i omgångar så att alla bitar får jämn färg. Skala och skiva löken. Lägg kött och lök i en gryta, salta och peppra. Häll på buljong eller vatten. Lägg i lagerblad och kryddpeppar. Skiva morötterna och låt koka med. Koka upp och sjud i 1 timme tills köttet känns mört. Skaka vetemjölet med kallt vatten och red av under omrörning mot slutet av kokningen. Smaka av. Servera med kokt potatis och rödbetor.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Hanah 22 juli 2009

    Jättegott!!!

  • Anna_86 4 november 2009

    Jag tänkte bara tacka för recptet, det blev jättegott :) Jag är vegetarian så jag bytte ut nötköttet mot quornbitar som jag skvätte lite soja över och lät det stå en stund. Sedan mosade jag sönder quornbitarna lite grann när grytan kokat en stund så det blir som "vanlig" köttkalops. Ett tips för dem som inte äter kött men gillar husmanskost!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.