Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalvfärsbiffar med dijoncréme och rostade grönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Om du inte hittar kalvfärs kan du ta blandfärs, isåfall steker du biffarna lite längre. Saftiga biffar med smak av örter, som serveras med rostade grönsaker och en härlig dijoncréme.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Skär grönsakerna i lagom stora bitar och lägg på en plåt. Häll över olivolja, salt och peppar och rosta i ugnen ca 5 minuter. Strö över vallmofrön när du tar ut plåten.
  2. Blanda alla ingredienser till kalvfärsbiffarna. Forma till biffar och stek dem i smör i ca 5 minuter på varje sida. Blanda créme fraiche och senap och smaka av med salt och peppar.
  3. Servera biffarna med de rostade grönsakerna och dijoncréme.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.