Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalvfilé Oscar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Rätten har fått sitt namn efter kung Oscar II.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa och bulta kalvköttet med handen, så den får en jämn och fin yta.
  2. Bryn matfettet, lägg i köttet och stek ca 2 min på varje sida, tills köttet fått fin färg.
  3. Krydda köttet med salt och peppar. Värm sparrisen i sitt spad i en kastrull. Gör iordning bearnisesåsen.
  4. Lägg upp på tallrik garnera med sparris, hummer och bearnaisesåsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.