Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kams ala Pelle Molin

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

En kraftig mat som duger åt skogsarbetare Riktigt goda att steka upp

Ingredienser

Instruktioner

Rör i hop till en smet och låt svälla ett tag Kokas i lättsaltat vatten tills kamsen flyter upp. Rör om försiktigt i botten så att de inte fastnar i botten Gott med lingonsylt,smör,mese och ett måste stekt fläsk

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Ladysuss 18 juli 2010

    för den som undrar över Pelle Molin kommer en bra länk http://sv.wikipedia.org/wiki/Pelle_Molin Hans berättelse Kams finns att läsa här http://runeberg.org/adalen/09.html

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.