Jättegod efterrätt!!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Jätte god smak men konsistensen blev inte alls särskilt lyckad, blev mer som yoghurt i konsistensen trots att dom fick stå i vattenbadet i ca 2,5 h. Att smälta florsockret med hjälp av ugnen var väl inte heller någon "hit" då den värmde upp hela rätten. Smakmässigt får detta recept en 5:a av mig men totalt blir det inte mer än 2, tyvärr.
Hej Jag såg ditt recept på Crème Brûlée. Det är OK. Men bilden föreställer Crème Caramel eller Brylé pudding, engelsk "fusk" variant på Crème Brûlée. (Tips tag en egen bild och ladda upp nästa gång du gör den) Men ditt recept är "Äkta" Crème Brûlée. Äkta" Crème Brûlée kommer från New York, komponerat av en Fransk/amerikan. Mvh Christer