Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanderade mandlar

(1 kommentar)  
Skriv ut

Gott till drinken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skålla och skala mandeln och rosta den lätt ljusbrun i en torr stekpanna. Koka vattnet och sockret i en gryta, tills det får en gyllenbrun färg.
  2. Lägg i mandeln och rör om med en sked tills det börjar knäppa i mandeln, ca 5 minuter. Tillsätt Milda och rör om.
  3. Häll ut massan på en plåt och plocka isär mandeln medan den fortfarande är varm. Lycka till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • StoltMammaNr1 7 januari 2010

    ska de verkligen bara vara 1/4 dl vatten?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.