Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bärkompott med yoghurt och kanderade pumpakärnor

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Fräscht gott efter maten. Nötälskare kan byta ut pumpakärnorna mot nötter. 223 kalorier per portion 10 g fett 5 g protein 28 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek pumpakärnorna gyllene med socker, salt och vatten i en stekpanna på medelvärme. Häll upp på bakplåtspapper och låt svalna, Separera kärnorna.
  2. Rör ihop bär och socker. Bottna 6 glas eller små burkar med honung. Fyll på med yoghurt och toppa med bären. Strö över pumpakärnorna vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.