Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanel- och hallonmuffins

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Mandelmjöl gör sig mycket bra i saftiga kakor. Dessa glutenfria muffins är supergoda och snabbgjorda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Rör ner yoghurt, ägg och honung till en jämn smet. Vänd försiktigt ner hallon.
  3. Fyll muffinsformar till 3/4. Grädda mitt i ugnen i ca 12 minuter, tills muffinsen fått fin färg.
  4. Vispa ihop citronzest, florsocker och turkisk yoghurt och spritsa på muffinsen när de svalnat. Dekorera med hallon.
  5. Om du har tid kan du låta yoghurten rinna av i någon timme i kaffefilter, för att få en fastare frosting.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.