Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanel och sirapskakor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 45 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

En god kanelkaka

Ingredienser

Instruktioner

Rör smöret mjukt tillsammans med båda sockersorterna och sirapen. Blanda sedan ner resten av ingredienserna. När degen är blandad rullas den ut i längder .Lägg dem i kylen några minuter. Klä plåten med bakpapper och placera rullarna glest. Platta till dem litet och grädda i mitten av ugnen i 190 g ca 10 minuter. Skäres varma i bitar ca 3 cm tjocka. Förvaras torrt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kekke46 5 juli 2012

    Ja dom här siraskakorna var helt underbart goda. Har just smakat en och vill ha fler. En femma från mig får du. Rekommenderas

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.