Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaneläppelomelett

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Läcker omelett med sötma, sälta och knaprighet. Servera som ett lyxigt mellanmål, frukost eller efterrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs äppeltärningarna lätt i smöret tillsammans med socker och kanel. Låt svalna och blanda med keso, finstrimlade aprikoser och hackad mandel.
  2. Vispa snabbt ihop äggen med vatten. Salta och peppra. Stek 2 portionsomeletter, eller en större, i smör i medelvarm panna.
  3. Fyll med kesoröran, vik ihop och servera!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.