Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaneldoftande bärkaka

(1 kommentar)  
Skriv ut

Jag tycker det är perfekt med härligheter i långpanna, eftersom det ofta är enkelt och räcker till många.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smeten: Rör smör och socker mjukt, rör i äggen till en jämn smet. Blanda i de torra ingredienserna tillsammans med grädden. Bred ut smeten i en mindre långpanna och strö på bären.
  2. Täcke: Vispa ägg och socker poröst, vispa grädden och blanda ner den. Häll blandningen över bären ,strö över mandeln och grädde i nedre delen av ugnen på 175º i 30-40 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mmarabou 29 augusti 2008

    Hej! Står i beskrivningen att ägg och socker ska vispas till täcket, men hur många ägg ska det vara till täcket? mvh Mari

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.